Glyngøre Kajak startede i 2014. Glyngøre Havn er vores udgangspunkt. Med en unik beliggenhed midt i Sallingsund, giver det fantastiske muligheder for naturoplevelser inden for kort afstand.

I alle retninger kan vi finde godt rovand og en smuk natur.

Glyngøre Kajak er et fælleskab af glade mennesker som hjælpes ad med, at skabe gode naturoplevelser på vandet og at understøtte hinanden i udviklingen af egne kajakfærdigheder.

Om sommeren tager vi på ture sammen og træner vores kajakfærdigheder hver onsdag aften.

Om vinteren øver vi os i svømmehal.

Nyt medlem

Du er velkommen til at komme og prøve at ro i en kajak, så du kan få en fornemmelse af, om det er noget for dig.

Kontakt Glyngøre Kajak på telefon 40 20 92 92, mail as@grontdesign.dk, så finder vi en dag der passer.

Du kan melde dig ind i Glyngøre Kajak.

Det er en forudsætning for medlemsskabet, at du har deltaget i kajakkurset, da det giver dig de sikkerhedsmæssige færdigheder, vores fællesskab bygger på. Vi låner dig gerne kajak og sikkerhedsudstyr.