Havnen

Glyngøre
7870 Roslev

Havnefogeden kan kontaktes på tlf.: 40 82 91 25

Havneafgift pr. døgn 140,- kr. Incl. El og internet.

Havnepengene betales ved brug af kuvert som lægges i postkas-sen eller opkræves ved bådene. Kuverter findes ved opslagstavlen i klubhuset.

Henlæggelse af både uden mandskab om bord er kun tilladt efter aftale med havnefogeden.

Gæstebåde der ligger i havnen efter kl. 16 opkræves havneafgift for det kommende døgn.

Toiletter til fri afbenyttelse og bad mod betaling via SMS findes i Servicebygningen ved siden af Grill-Caféen. Man er også velkommen til at bruge klubbens faciliteter i klubhuset.

Ved henvendelse til havnefogeden kan der lånes en 100 l transportabel diesel beholder med el-pumpe.

Der er trådløst internet på havnen: »glyngore1« og »glyngore2« Den aktuelle kode oplyses af havnefogeden.

Affald anbringes i containerne i miljøstation ved masteskuret.
Obs! Miljø sortering af affaldet.

Det er ikke tilladt at bruge grill på bådene. Der henvises til de dertil indrettede grillpladser.

Glyngøre Sejlklub